Home follow +



archive



nuffnang



credit.

--Awkward--
Awkwardly handcoded by sekaryoshioka. Picts are from weheartit. All right reserved.


Shah Alam
2 August 2016
4 +

Assalamualaikum guyz!!! Dah lama sangat aku tinggalkan blog ni... Banyak jugak benda best yang tak sempat nak upload kat blog ni.. This year adalah tahun yang paling busy (kut) bagi aku.. *sigh* Sekarang tengah final year for my diploma.. So that's why busy sangat sangat.. Tapi, masih cuba berusaha untuk "hidup". Hahahaha. Since tengah berperang untuk tahun akhir ni or semester akhir ni.. Banyak benda mencabar fizikal and mental aku. Fuhh.. Tahap kesabaran masih kelihatan terkawal lagi.. Tiada tanda tanda yang mencurigakan.. Hahaha..

New semester means new friends.
Semester akhir ni kawan aku semakin bertambah... Alhamdulillah. Walaupun tak ramai and tak berapa rapat tetapi still kenal each other.. That's good right? Aku ni bukan lah jenis cepat buat kawan.. Tapi berusaha jugak lah untuk cuba buat kawan walaupun dah umur 20 tapi still tak pandai nak berkawan. Ibu aku cakap aku ni memilih kawan. Well... Betul jugak apa ibu aku cakap tu.. Aku kadang kadang cerewet jugak.. Itu disebabkan aku ni "low profile and shy" type of person.. So aku lebih suka menyendiri.. Sambil sambil aku menyendiri tu, aku perhatilah manusia manusia yang wujud kat muka bumi ni.. Perhati jer perangai diorang.. Maybe sebab itulah aku memilih nak buat kawan.. Aku lebih selesa dengan kawan yang dah kenal.. Huhuhu.

So! Last Sunday, me and my fashion siblings went to Shah Alam for fabric hunt and buy some art stuff at Seksyen 2, 7 and 16. Penat giler nak gi sana.. Dah lah jammed. Fuhhh. On the way nak gi Shah Alam boleh pulak hujan lebat.. Hahaha.. Nasib badan lah hujan.. Kitorang gi beli art stuff kat Seksyen 2, which is Master Art. Ya Allah!! Aku suka giler tempat tu.. Rasa macam tak nak keluar jer dari kedai tu. Well ni kali pertama aku dapat jejak kaki aku kat kedai art yang besar macam tu.. So for me dia macam syurga dunia untuk orang yang giler seni dan tengah berjinak jinak dalam seni ni.. Hahaha.  Then we went for fabric hunting at Jakel and Gio Fabric sahaja.. Tapi dapat gi Jakel jer.. Sebab nyer, bila kitorang sampai Gio, pekerja tu cakap ada lagi 10 minit jer.. Hahaha.. Mana tak nyer.. Sampai Shah Alam petang.. Memang tak sempat lah citer nyer...

It was a fun and tired day for me.. Tapi aku lagi suka gi fabric hunting naik ktm turun KL sana.. Jalan TAR. My favourite place to go.. So meh aku belanja gambar sikit..








bye.






Please do the rules:
  1. No spamming--no no no!
  2. Don't talk rudely--don't don't don't!
  3. I like nice people--
    if you need meh to follow your blog back--ask it nicely and i'll think about it~

Blogger adiba rusli at 2 August 2016 at 01:40  

samalah!! tahun ni paling busy!!! haih. tak sempat nak hupdate blog. ni pun curi2.haha:)

Blogger Mas at 2 August 2016 at 06:05  

Good luck for last sem !

Blogger Fathin Natasha at 2 August 2016 at 10:20  

@adiba rusli bersabarlah wahai hati... hahahaha.

Blogger Fathin Natasha at 2 August 2016 at 10:21  

@mas thank you ^u^


Post a Comment

The End!

Older Post