Posts

Habit or illness???

Aku ada habit yang aku sendiri pun tak sedar bila habit ni mula pengaruh dalam hidup aku. Sejak sekolah? Kolej? Aku pun tak tau. Tapi bagi aku habit ni buat aku rasa bersalah afterwards. That habit is delete or remove all memories or photos or phone number or text from my phone or any gift they've gave to me. Kebiasaan nyer aku akan delete gambar. Selalu sangat. Bila aku benci kat someone atas sebab tertentu (tapi kadang kadang tu tak ada sebab pun) aku akan start delete gambar dia dalam phone. Aku akan cari dalam setiap album kat gallery phone. Kalau ada kat ig, aku akan delete jugak. Time delete tu memang aku tak raaa apa apa. Tapi jauh dalam hati tu dia nak buang rupa orang tu. Kenapa? Aku pun tak paham dengan habit ni. And aku akan menyesal after delete semua gambar tu. Menyesal yang macam rasa bodoh sangat buat benda tu. Kenapa bodoh sangat aku ni. And aku akan start benci diri aku. Start pikir negative thoughts. And aku tak akan ada mood for a really long time. Tak ada mood …

I'll try

I will try my best to move forward.
Forget everything that poisoning my mind. My heart.
That make me become a bad person.
I try to make myself busy.
Trying to distract myself with something else. Instead of my problems.
Trying to fill my mind. My heart. With happy things.
Even tho it is not easy. But I will try my best to do it.

Be humble.

Kita hidup jangan terlalu menunjuk. Jangan terlalu bangga.  Jangan terlalu bongkak. Sebab apa yang kita ada sekarang mungkin akan hilang dalam sekelip mata. Kita mungkin berjaya, happy, senang sekarang. Kita tak tahu bila kita akan jatuh. Hidup bersederhana, low profile. Jangan terlalu mengejar nama semata mata. Sampai kita sakitkan hati orang lain. Buat orang menyampah dengan diri kita. Orang mungkin puji kita. Senyum depan kita. Tapi kita tak tahu yang disebaliknya, mereka lain. Just bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang. Jangan angkuh dan bongkak. Jangan terlalu menunjuk nunjuk. :)

Penat

Penat.
Penat dengan dunia.
Penat dengan manusia.
Penat dengan tipu dan cerita dan masalah.

Tapi penat inilah yang buat kita untuk maju.
Untuk berfikir yang hidup ini tidak lah selalu indah dan bahagia seperti mimpi.
Tidak lah mudah.

Berfikir untuk capai yang lebih tinggi.
Yang lebih bagus.
Untuk diri kita dan masa depan kita sendiri.

Tinggalkan segala kenangan pahit.
Yang sakit.
Yang sedih.
Teruskan hidup.
Kerana akan ada kenangan yamg lebih baik daripada kenangan lama itu.
Buka buku baru.
Kisah hidup baru.

Don't worry.

Making mistakes is better than faking perfections. 💕 So don't be afraid to make mistakes in life because we can learn new things and appreciated ourselves even more.

Move again?

We might move again. Sigh. This time not because of my family financial problem but the owner of the house that we currently staying. It start with a tiny electric bill. We've been heard that the family that stayed at this house before our family had a "relationship" problem. Divorce. They had financial problem leads to avoid paying electric bill. Which left us almost RM1000 (tunggakan). Of course we don't want to pay that because it's not our debt. So the owner said just pay the current charge only. My dad is not the type of person who pay it late, ada tunggakan or whatever. He paid every month without any tunggakan. So the electric bill are okay but! The water bill is the problem now. As you guys know. My family live at a village kinda place. Which means, in one tanah lot have 3 to 4 houses. My owner land have 4 house. 1 the owner, 1 his late sister, 2 rent house. So we live at the owner late sister house which is huge. So in one land have 4 electric and 4 wate…

Saturday Night.

Last Saturday, my family and I went to celebrate my mother birthday. We went to a seafood restaurant at Bagan Lalang for some delicious seafood dinner and it was great! We having so much fun. I eat a lot too!!! Maybe because I was really hungry as I didn't eat anything at all on that day.

We also went to shopping some stuff at Nilai. First we went to Mesamall at Nilai to buy my skincare product and hair care. Then went to Borders bookstore to buy art supply. After that, we went to Popular bookstore at Giant, Nilai to buy more art supplies. Haha.. Sebab satu tempat tak jual banyak barang or barang yang sama. Right?!


Can't wait to use my new babies!! 😍😍😍 . #fathinmelukis #watercolour #reeveswatercolor A post shared by @fathinnatasha_ on Sep 4, 2017 at 3:10am PDT

After all the supplies shopping at Nilai, we went for some thrift shopping at Nilai Lama. Rasanya lah sebab tak ingat nama tempat tu. Thrift shopping are the BEST!!! Best giler thriting ni. Thrift is bundle. Baju lama…