Posts

Showing posts from August, 2016

I'm leaving.

Berhenti lah berlakon. Aku dah tau dah. Jangan lah bodoh kan diri tu yer.. Hari demi hari, aku makin benci kat kau. Dah tak boleh nak simpan lagi perasaan ni. Sakit hati. Sakit otak. Penat. Hari hari tengok kau berlakon baik. Hari hari tengok kau  gelak macam tak ada apa apa berlaku. Kalau dah tak suka bagitau. Kalau dah tak nak hargai bagitau. Kalau dah tak anggap aku ni sebagai kawan bagitau. Aku terima jer. Sebab aku pun dah mula tak hargai dan anggap kau sebagai kawan. Maaf dari aku tapi aku dah hilang perasaan hormat kat kau. Aku bukan kawan kau lagi kan. Kau pun mesti penatkan. Hari hari nak kena berlakon baik depan aku. Berlakon. Senyum kat aku. Gelak dengan aku. Tegur aku bagi salam tu semua. Aku tak tahu kenapa kau buat aku macam ni. Apa yang aku dah buat kat kau. Sampai kau berlakon macam tu sekali. Sampai kau buat aku ni macam orang bodoh. Apa yang kau nak sebenarnya. Bagitau aku. Aku dah mula lupakan kau. Satu demi satu. Aku buang kau dari hidup aku. Aku buang kau dari me…

Shah Alam

Image
Assalamualaikum guyz!!! Dah lama sangat aku tinggalkan blog ni... Banyak jugak benda best yang tak sempat nak upload kat blog ni.. This year adalah tahun yang paling busy (kut) bagi aku.. *sigh* Sekarang tengah final year for my diploma.. So that's why busy sangat sangat.. Tapi, masih cuba berusaha untuk "hidup". Hahahaha. Since tengah berperang untuk tahun akhir ni or semester akhir ni.. Banyak benda mencabar fizikal and mental aku. Fuhh.. Tahap kesabaran masih kelihatan terkawal lagi.. Tiada tanda tanda yang mencurigakan.. Hahaha..

New semester means new friends.
Semester akhir ni kawan aku semakin bertambah... Alhamdulillah. Walaupun tak ramai and tak berapa rapat tetapi still kenal each other.. That's good right? Aku ni bukan lah jenis cepat buat kawan.. Tapi berusaha jugak lah untuk cuba buat kawan walaupun dah umur 20 tapi still tak pandai nak berkawan. Ibu aku cakap aku ni memilih kawan. Well... Betul jugak apa ibu aku cakap tu.. Aku kadang kadang cerewet juga…