Posts

Showing posts from July, 2014

Yay! Dah sambung belajar!!!

Image
Assalamualaikum.
Waaah.. Dah lama tak update blog ni. Rindu betul kat blog kesayangan aku sorang ni.. Huhuu~ Alhamdulillah dah nak masuk 2 bulan aku sambung belajar. Dah lama tak update blog mesti korang tertanya-tanya aku sekarang sambung belajar kat mana KAN KAN KAN!!! hahaha.. Over plak aku ni.
Okaylah.. Sekarang ni aku dah sambung belajar kat sebuah bangunan yang diberi nama KOLEJ TEKNOLOGI TIMUR SEPANG. Which is very near to my house. Just 5km away from my house, but my mom ask me to stay at hostel for 1 sem.. Cehh!!! Speaking plak budak sorang ni. Puih! KTT Sepang adalah tempat aku sambung untuk menuntut ilmu aku.. Aku ambil DIPLOMA SENIREKA FESYEN under UiTM. Tak dapat sambung kat UiTM, kat kolej bersekutu ni pun jadilah.. Lecturer kata peluang belajar kat kolej bersekutu ni cerah sebab apa yang kita belajar kat sini sama jer dengan apa yang kita belajar kat UiTM yang besar sana.. Hehee~
Sepanjang aku duduk kat KTT ni.. Well, so far so good.. Cuma assignment jer yang berlamba…